Tihany

A Kemenesnek és Tihanynak találkoznia kellett, hiszen mindkettő azt képviseli, amit annyian szeretnek, keresnek és amihez egyre többen és egyre jobban ragaszkodnak.

A gyökereinket, a történelmünket, a magyarságunkat és a természetességet. Ha azt halljuk „Tihany”, látjuk magunk előtt azonnal az Apátság két tornyát, a Balatont, a Belső tavat és természetesen érezzük a levendula illatát.

A „Kemenes” sütemények nem csak az édesség ízét jelentik, hanem egy mosolygó arcot, egy gondoskodó kezet, a megterített családi asztalt és nagyanyáink máig megőrzött emlékét, kéznyomát.

Csodálatos páros!

A Kemenes Cukrászdák pedig –  mint vállalkozás –  megérettek arra, hogy kilépjenek a családi üzemeltetés kötelékéből és egy erre alkalmas helyszínen, franchise partnerség keretén belül juttassák el a termékeket a fogyasztókhoz.

Franchise partnerként a Kemenes Cukrászdák kínálata jelenik meg Tihanyban is. Mindez Kemenes köntösbe öltöztetve- ez jelenti a termékek kihelyezését, a kiszolgálás módját, a személyzet megjelenését és a termékek árait.

Reggeli

Egy meghitt hely, amit körül zsong
a nyüzsgő város.

Sütemények

Amivel várjuk a betérőket:

Cukrászsütemények, tavasztól őszig fagylalt, reggeli, pékáruk

20 fő befogadására alkalmas belső tér

50 fős terasz helyiség

Kapcsolat

Kérdésével keressen minket vagy kérjen egyedi ajánlatot, ha nálunk szeretné tartani céges vagy családi rendezvényét.

    • Tihany 8237 Kossuth utca 11
    • +36 70 249 9959