La Tosteria

Kávék a világ minden tájáról most a Kemenes Cukrászdákban!

Dél Amerika:               Brazíliában a híres Santos, Kolumbia

Közép Amerika:          Jamaica, Puerto Rico, Kuba, Mexikó, Santo Domingo, El Salvador, Guatemala, Nicaragua.

Afrika:                          Kenya, Etiópiában Sidamo

Ázsia:                            India

La TOSTERIA és a kávé közötti különleges kapcsolat a Firenze szélén található kisvárosban született 1902-ben. Kicsi, de jól ellátott pörkölő üzletet nyitottak .A polgárok hamarosan megszerették és értékelték az üzletben lévő kávéfajtákat, amelyeket a legtávolabbi ültetvények legjobb kávéiból készítettek. A háború után a hagyomány a Neri családnak köszönhetően nemzedékről nemzedékre folytatódott miközben szünet nélkül a minőség emelésén is munkálkodtak. Finomították a kávé-pörkölés technikáit, és bevezették a tudományos és a technológiai fejlesztéseket a különböző gyártási szakaszokba anélkül, hogy szem elől tévesztette volna a társaság kézműves gyökereit.

Kávé iránti szenvedélyük egyszerű és őszinte, amelyet tudásuk és elkötelezettségük diktál. Ezt a szenvedélyt hozta el a laTosteria illatos, finom gőzölgő kávé formájában a Kemenes Cukrászdákba!

Fogyassza nálunk (akár koffeinmentes változatban is), vagy vigye magával miközben a városban sétál.

De akár otthonában is megkínálhatja vele vendégeit, hiszen a világ legnagyobb termőterületeiről származó kávéfajtákból pörkölt csoda zamata dobozba vagy palackba zárva csak Önre vár a Kemenes Cukrászdák polcain hogy hazavigye!

A LaTosteria a kávékon túl forró csokoládét valamint prémium teakülönlegességeket is kínál Önnek!